Hírek

160 gyermek kívánságát teljesítettük

A Jabil Circuit Magyarország Kft. és a Magyar Vöröskereszt együttműködésében több mint 160 hátrányos helyzetű gyermek karácsonyi kívánsága teljesült decemberben. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kiválasztott rászoruló gyerekek levélben írták le karácsonyi vágyaikat, amik kollégáink segítségével valósultak meg. A megyében működő halmozottan hátrányos gyermekeket oktató intézményeket is több mint 100 mikuláscsomaggal támogatta 2015-ben a Jabil.


A kezdeményezés során a Magyar Vöröskereszt segítségével választottuk ki a megyében azokat a gyermekeket, akik szavakba önthették mire vágynak legjobban idén karácsonykor. A több mint 160 hátrányos helyzetű gyermek karácsonyi kívánsága valódi dolgozói összefogással és önzetlen segítségnyújtás révén teljesülhetett. A munkatársaink több héten át gyűjtötték azokat az ajándékokat, amelyeket a gyermekek kértek.


Vállalatunk az ünnepélyes ajándékátadás megszervezésével járult hozzá kezdeményezéshez. Az ünnepi rendezvényen kollégáink személyesen adták át az egyes ajándékokat az azt kérő gyerekeknek, akik egy zenés-táncos szórakoztató műsort is megtekinthettek. A rendezvényt kísérő szolid vendéglátás a vállalatunknál működő ételszolgáltatók önkéntes felajánlása révén valósulhatott meg. Az átadó megszervezésében a cégünknél működő szakszervezetek is szerepet vállaltak, illetve a biztonsági szolgálat kollégái is önkéntes munkával járultak hozzá a több száz embert megmozgató esemény megvalósításához. Ezáltal a kezdeményezés sokkal több lett mint „egy céges program”, hiszen a munkatársaink személyesen, a Jabil mint cég, az érdekképviseleti szervezetek, és vállalatunk állandó partnerei egyaránt kivették a részüket a kívánságok valóra váltásából.


A Jabil minden évben mikuláscsomagokat állít össze családos munkatársainak, ami idén sem volt másképp. Az ajándékokból megmaradt több mint 110 csomagot a térségben működő halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket nevelő intézményeknek ajánlottük föl ezzel járulva hozzá, hogy ott is minden gyermek csizmájába kerülhessen egy kis édesség.


A Jabil Circuit Magyarország Kft. örömmel állt a Magyar Vöröskereszt kezdeményezése mellé, hiszen társadalmi szerepvállalásunk részeként kiemelt figyelmet fordítunk a térség hátrányos helyzetű gyermekeinek támogatására.