Hírek

Országos elismerésben részesült vállalatunk

A Magyar Adományozó Fórum (MAF) 2015. október 1-jén adta át a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatának díjait három különböző kategóriában a hazai vállalatok CSR programjainak elismerése gyanánt. A Jabil képviselői különdíjjal térhettek haza.


Vállalatunk életében az idei volt a második alkalom, hogy AdásNapunk keretén belül a girincsi gyermekotthonba látogattunk jótékonykodni. Ezekre az akciókra nem csak mi magunk vagyunk büszkék, most a Magyar Adományozó Fórum különdíjjal ismerte el ezt a projektünket.


Az „Önkéntes munkával a rászoruló gyermekekekért" programunkban munkavállalóink segítségével önkéntes munkával szépítettük meg a girincsi intézmény udvarát, játszóterét, s a gyermekek játékait. Azonban nemcsak kollégáinkat vontunk be, hanem belső partnereink, közvetlen szolgáltatóink támogatását is kértük, így szakszerű segítséget nyújthattunk mind a parkgondozási, mind a festési munkálatokban, továbbá a munkaeszközöket is ők maguk biztosították; ételszolgálgáltatóink az önkéntesek étkezéséről, frissítőiről gondoskodtak, s nem utolsó sorban önkéntes kollégáink utazását is partnereink segítségével oldottuk meg.


Szolgáltatóinkkal együttműködésben közel 70 fős csapart állt össze, s ennek révén tehettük még szebbé az iskola kertjét.