Hírek

Törzsgárda tagságot ünnepeltünk

Több mint 100 fő ünnepelt, sztárfellépők és táncmulatság, fergeteges hangulat – ez jellemezte a Jabil III. Törzsgárda Ünnepségét.

 

Május 15-én a polgári Archeoparkban rendeztük meg az eseményt, ahol ezúttal 117 fő kollégánkat ünnepelhettük meg, akik idén májusban töltötték be 10 vagy 15 éves munkaviszonyukat a Jabil kötelékében. torzs3

A rendezvényt Aczél Krisztián gyárigazgató nyitotta meg, aki visszatekintett vállalatunk több mint 15 éves múltjára, s elmondta, hogy a jelenlévők nemcsak a Jabil történetének részei, de kultúránk részei, egyben formálói is: azon túl, hogy példaképek, meghatározói is annak a miliőnek, amit ma a Jabil jelent. 

 

Dr. Fülöp György, Tiszaújváros alpolgármestere is köszöntötte az egybegyűlteket, s kifejtette, hogy a város mi mindent köszönhet a helyi iparnak, így a Jabilnek is; valamint elmondta azt is, hogy vállalatunk csak úgy, mint eddig, a jövőben is feltétlen támogatásra számíthat Tiszaújváros önkormányzatától, és valamennyi vendégnek megköszönte, hogy személyesen járul hozzá a város sikereihez.

 

A köszöntőket követően a vendégek a svédasztalos vacsora kínálatát kóstolhatták végig, ezután került sor az ünnepélyes díjátadóra, ahol az ünnepeltek Aczél Krisztián gyárigazgatótól és Majorné Kelsánszky Mária HR managertől vehették át elismerő oklevelüket és gravírozott emléktárgyukat. 

torzs1

Később Csepregi Éva és Végvári Ádám szórakoztatták nosztalgia slágereikkel a közönséget, majd az erre az alkalomra készült, Jabil torta felvágására került sor. A desszert elfogyasztását követően is a jó hangulaté volt a szerep: a Szomszédnéni Produkciós Iroda stand-up előadásával szórakoztatta a jelenlévőket.

 

Később a hangulat csak fokozódott: a tombolasorsolás során 13 db értékes nyerményt sorsoltunk ki az ünnepeltek között, többek között fényképezőgéppel, tablettel, valamint LED tv-vel térhettek haza a szerencsések – a szakszervezetek (PKDSZ, ELDOSZSZ) ajándékkosarakkal járultak hozzá a nyereményekhez.

Végül a táncparketten folytatódott  és zárult az est; a hangulat garantált volt: az ünepeltek retro slágerekre mulattak az esemény zárásáig.