Hírek

Bringások lepték el a Jabil környékét

Kerékpár próbával rajtolt az idei Jabil 3 próba május 3-án.  Idén 620 sportoló gurult a startvonalhoz: gyermekek és nyugdíjasok egyaránt képviseltették magukat a teljesítménytúrán, ahol a lelkes amatőrök 15 km-es, a bátrabbak 45 km-es távon próbálhatták ki magukat.

A rajt előtt Aczél Krisztián gyárigazgató köszöntötte az egybegyűlteket, aki elmondta, hogy idén már nyolcadik alkalommal rendezik meg a sportesemény-sorozatot. Az időjárás jóval kedvezőbb volt a tavalyinál, napsütésben, szélcsendben tekerhettek végig a résztvevők a Tisza-gáton. Míg a felnőttek és a lelkes gyerekek tekertek, addig a Huszár Andor úti parkolóban maradó kicsik ügyességi próbákon mérettethették meg magukat.

Akik viszont útnak indultak nem csak a közösségi sportélménnyel lettek gazdagabbak: a garantált kerékpáros zokni és kulacs mellett ajandéksorsoláson vettek részt az indulók. A szerencsések: Hatalyákné Kőszegi Erika és Bakos Tamás egy-egy sisakot nyertek, sportfelszereléssel távozhatott Hajdú Roland, Szabó Imre, Pónig Bertalan Imre, Kulcsár Katalin, Varga Lajos, illetve a kerékpár próba fődíjával, a trakking bike-kal Szabó Zsófia tekerhetett haza.

A célba érkező bringásokat a szervezők frissítővel várták, végül, a program zárásaként babgulyással vendégeltek meg mindenkit a szervezők, akik azt is elmondták, hogy külön öröm számukra, hogy a Jabil-résztvevők száma az idén rekordot döntött, 82-en jelentek meg az eseményen  a cég színeiben.

 

Bízunk benne, hogy a következő próbán, az úszás alkalmával június 28-án is ilyen szép számban neveznek a sportolni vágyók, s hogy legalább ilyen jó hangulatban telik majd az a nap is!