Hírek

Miskolci Egyetem támogatás

Egymillió forinttal támogatta vállalatunk a Miskolci Egyetemet

Két évvel ezelőtt indult a Miskolci Egyetem Járműipari Felsőoktatási és Kutatási Együttműködés projektje, idén szeptemberben startol a duális képzés – ez volt az apropója a február 18-i miskolci eseménynek, ahol Jagudits Ákos, a Jabil HR managere 1.000.000. Ft adott át az intézmény részére.

Vállalatunk több éve jelen van a miskolci egyetemisták életében, s fokozottan igaz ez az elmúlt időszakra. Igyekeztünk hozzájárulni ahhoz, hogy a hallgatók még magasabb színvonalon folytathassák tanulmányaikat, ennek érdekében kialakítottunk többek között egy, a Jabil nevét viselő labort is az intézmény Villamosmérnöki Intézet Automatizálási és Infokommunikációs Tanszékén. A terem fejlesztésére 1.000.000 Ft-ot adományozott vállalatunk februárban, így az egyetemisták még fejlettebb eszközök segítségével sajátíthatják el a szakmai ismereteket.

A jövőben is folyamatosan törekszünk arra, hogy hozzájáruljunk a környékbeli fiatal tehetségek oktatásához, s úgy véljük, hogy a Miskolci Egyetemmel való jó kapcsolatunk is garancia a szeptemberben induló duális képzésünkre, melyre az intézmény logisztikai mérnök és mérnökinformatikus hallgatóit várjuk.