Hírek

AdásNapot tartottunk

Május 4-én közel 50 fős önkéntes csapattal látogattunk el Girincsre, ahol az ott élő és tanuló gyermekek életterének szépüléséhez járultunk hozzá.

Az AdásNapon a vállalatok az őket befogadó kisebb és nagyobb közösségek számára végeznek apró, de a rászorulóknak nagyon is hasznos munkákat.

2014-ben 28 ország vállalatainak 14.632 munkatársa vett részt a világ minden tájáról ezen az napon vállalati önkéntes tevékenységben.

A tavalyi évhez hasonlóan vállalatunk önkéntesei ismét a girincsi BAZ Megyei Speciális Közoktatási és Módszertani Intézménybe látogattak el.
A gyermekotthon a megye egész területéről fogadja a speciális fejlesztésre javasolt súlyosan és halmozottan fogyatékos, értelmileg akadályozott gyermekeket 3-23 éves korig.
A rászoruló gyermekeknek otthont adó intézmény igen sok nehézséggel küzd, így minden támogatás nagy segítség számukra - ebben igyekeztünk részt vállalni.
A közel 50 fős Jabil csapathoz csatlakoztak partnereink is:

  • a SECURIMASTER Kft. kollégái a nehéz fizikai munkát vállalták magukra, valamint több tálca üdítőt biztosítottak az önkénteseknek
  • a Bodnár Team munkatársai parkgondozási munkálatokkal tették szebbé a gyerekek környezetét, valamint ezközöket biztosítottak számunkra
  • az ISS csapat is a kertben segédkezett
  • a Piktornet festékekkel járult hozzá az AdásNaphoz, valamint kollégáik segítették a festést
  • az Ebédfutár babgulyást és desszertet biztosított az önkéntes segítőknek
  • a Mamma Rosa az önkéntesek frissítő italáról gondoskodott.

Az így összeállt közel 70 fős csapat óriási lelkesedéssel látott neki a munkának: az intézmény játszóterét újították fel, parkgondozási munkálatokkal tették szebbé az udvart, valamint az eszközök felújításával járultak hozzá ahhoz, hogy a gyermekek minél szebb környezetben tölthessék mindennapjaikat.

Valamennyi ottlévő önkéntesnek nagy örömére szolgált, hogy ilyen módon segíthettünk a rászoruló gyermekeken, bízunk benne, hogy a jövőben is folytathatjuk ezt a gyakorlatunkat!
Ezúton is köszönjük a megjelent kollégáknak a segítséget, partnereinknek a támogatást!