Hírek

Véradóbarát munkahely

Idén vállalatunk megkapta a Magyar Vöröskereszt Véradóbarát Munkahely díját, melyet minden évben megyénként egy vállalat nyerhet el. Az elismerésre azok a cégek pályázhatnak sikeresen, amelyek rendszeresen teret adnak a munkahelyi véradásoknak, és kollégáikat is motiválják, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt azokon.

A Jabil Circuit Magyarország Kft.  évek óta elhivatott támogatója a társadalmi felelősségvállalás e formájának, vállalatunk megalakulásától aktívan támogatja a Magyar Vöröskereszt munkáját: a véradó napok szervezése és népszerűsítése mellett a szervezet különböző akcióinak sikerességéhez is igyekszünk hozzájárulni, így az adó 1%-nak gyűjtésében is közreműködünk. 

A vállalatunknál szervezett véradónapokon 2014-ben 275-en jelentkeztek véradásra, a legutóbbi alkalommal, 75-en jelentek meg, s valamennyi alkalommal voltak olyan munkavállalók is, akik először adtak vért. Igazán nagy eredmény ez, hiszen egy-egy véradás alkalmával három beteg ember életét menthetjük meg.

A díjat vállalatunk képviseletében Dr. Szekeres Áron (Jogi és kommunikációs vezető) vehette át. Bízunk benne, hogy a jövőben még többen vesznek részt az akcióban, ezzel is hozzájárulva vállalatunk újabb elismeréséhez.