Hírek

Techtogether

Vállalatunk támogatóként volt jelen az eseményen, ahol a második napon részt vettünk a 18 egyetemi csapat játékos vetélkedőjén.

A harmadik napon konferecia előadásokat tekinthettek meg az érdeklődők: cégünket Dr Szekeres Áron (Jogi és kommunikációs vezető) képviselte, aki Mérnöki siker=elektronika+autóipar címmel tartott előadást, melynek keretein belül cégünről tartott rövid ismertetőt, majd prezentálta az elektronikai ipar egyre fontosabbá váló szerepét a magyar gazdaságban, nagy hangsúlyt fektetve az autóiparra.

A versenyképességünk és folyamatos fejlődésünk fenntartása érdekében cégünknek szüksége van a fiatal jól képzett munkaerőre. Ennek érdekében igyekszünk mihamarabb bemutatkozni az ifjú tehetségek körében: a Miskolci Egyetemmel való együttműködésünk mellett középfokú oktatási intézményekkel is szeretnénk együttműködni, valamint rendezvényeken való részvétellel öregbíteni vállalatunk hírnevét, ahol szakmájuk iránt elhivatott fiatalokkal ismerkedhetünk meg.

Ebből az apropóból látogattunk el a Hungexpo területén megrendezett Techtogether versenyre, amely egyben konferencia, elméleti és gyakorlati vetélkedő az egyetemi és főiskolai hallgatóknak. A diákoknak lehetőségük nyílt találkozni az Automotive Hungary kiállításon megjelenő iparvállalatok képviselőivel.