Hírek

Open Day

Vállalatunk nagy hangsúlyt fektet a szakképzett munkaerő alkalmazására, utánpótlására. Fontosnak tartjuk, hogy a környékbeli intézmények mérnökhallgatói bepillantást nyerhessenek a Jabil mindennapjaiba, működésébe, melyet az Open Day keretében november első felében meg is tehettek. Az idén már második alkalommal megrendezett eseményen ismét szép számmal, 58-an vettek részt.

Az eseményt Győri Péter (Assistant Operations Manager)  nyitotta meg, aki bemutatta a vállalatunkat, majd a különböző funkcionális területek működésébe engedtek bepillantást a vezetők: a minőségbiztosítást Heintz Krisztina (Site Quality Manager) képviselte, a lean szemléletről Sipos László (Lean Coach) prezentált, a mérnökségi területről Balogh Attila (Test Engineering Manager) és Takács Attila (Technology Engineering Manager) volt jelen, a HR képviseletében Jagudits Ákos (HR Manager) tartott előadást.

A gyárlátogatás mellett az érdeklődők megismerhették a vállalat különböző területeit, valamint beszélgethettek a vállalat vezetőivel, próbainterjúkon vehettek részt. Tekintettel a program sikerére és a pozitív visszajelzésekre, további nyílt napok szervezését is tervezzük.