Hírek

Családi nap

A szeszélyes időjárás ellenére ismét szép számmal, több mint 1700-an vettünk részt augusztus 24-én a Családi Napon.  Ezúttal is változatos és sokrétű programokkal vártuk a Jabiles kollégákat és családjaikat egyaránt.

A gyárvezetés képviseletében Jagudits Ákos HR menedzser nyitotta meg a rendezvényt, illetve üdvözölte a megjelenteket. A gyerekek színes programokból válogathattak: volt többek között mini játszóház, ugrálóvár, arc- és henna festés, csillámtetoválás, bűvészelőadás, valamint kézműves sátor is várta az érdeklődőket.

A nap folyamán a felnőttek egészségügyi szolgáltatásokat vehettek igénybe és szakmai tanácsadás is folyt a szűrőbuszban.

A társadalmi felelősségvállalás jegyében az esélyegyenlőségi bizottság CSR sátorral települt ki a rendezvényen. Itt a gyermekek különböző játékos feladatok segítségével szembesülhettek azokkal a nehézségekkel, amelyekkel például a mozgáskorlátozottak vagy a gyengénlátók küzdenek nap mint nap.

Nem maradhattak el a sportprogramok sem, strandfoci, streetball és strandröplabda bajnokságra is nevezhettek a mozgásra vágyók. A színpadi programok közül vállalatunk zenekara a Jabil All Stars Band és a Balkán Fanatik élő koncertje igazán jó hangulatot teremtett.